onsdag 4 december 2013

Grönpepparsås gryta

(Lånad bild)

Grytbitar lr fläskfilé
1 st gullök
2 msk smör
1,5 dl grädde
1,5 dl vatten
1 påse grönpepparsås
1 tsk oxfond
1 creamfresh
3 droppar tabasco
1/2 krm vinäger
Salt och peppar

Gör så här

Skiva och Stek köttet i smör.
Hacka lök och stek.
I med grädde, vatten, fond och sås pulver.
Sedan resten av kryddorna efter smak.
Servera med potatis ex hasselbackspotatis


Hannas omdöme: bland de godaste jag ätit. Dessutom en impulsgryta. Himmel! Gör detta & njut!!

Rasmus omdöme: Riktigt gott dock så tror jag att det blir en fullträff om man antingen låter grytan koka längre eller att man använder ett mörare kött då köttet denna gång blev lite segt men vi skall absolut testa att göra denna gryta igen men då med annat kött och lite längre koktid.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar