fredag 27 december 2013
Älgfärsgryta
Du behöver
400g älgfärs
1 st Gul lök
1/2 st Grön paprika
1/2 st Röd paprika
1/2 st zuccini
2 st Morötter
1 tsk viltfond
Några droppar tabasco
1 matlagningsgrädde
2 msk creamfresh
1 dl mjölk
Salt och peppar
Gör så här:
Stek köttfärsen i smör och olja, salt och svart peppar,
Hacka löken, paprika, zuccini och morötter.
I med mjölken och fonden, puttra på i ca 1-3h. I med grädde och creamfresh, låt puttra 10 minuter.
Hannas omdöme: ser inte gott ut men var fantastiskt gott.
Rasmus omdöme: smakar gott ser inte så gott ut dock men bra smak och perfekt konsistens
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar