fredag 22 november 2013

Kebabskavsgryta


Du behöver


Kebab
1Gul lök( blev purjolök denna gång
1 Paprika 
1 Feferoni
2 msk Tomatpuré 
5 dl Vatten
Smaka av med Salt & peppar

Gör så här

Stek kebab köttet
Hacka lök & paprika
Finhacka feferoni
Stoppa ner allt du hackat i grytan
Häll på vatten 
Rör ner tomatpuré ,salt & peppar låt gärna sjuda i minst 1h 
Servera med ris, pitabröd,sallad


Rasmus omdöme: gott i sin enkelhet bra maträtt att göra då du inte vill stå i köket någon längre stund sköter sig själv och är både gott och mättande.

Hannas omdöme: en jobbig varje vecka rätt som man fick i skolan har blivit en saknad favorit. 
Så gott och efterlängtad. Skolan vet hur man gör måltider som håller! Haha^^ 
Måtten av allt är lite osäkert men kör på känn! Smaka av å kör på hur hett å spicey du själv vill ha de. Yummy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar