Du behöver
Kebab
1Gul lök( blev purjolök denna gång
1 Paprika
1 Feferoni
2 msk Tomatpuré
5 dl Vatten
Smaka av med Salt & peppar
Gör så här
Stek kebab köttet
Hacka lök & paprika
Finhacka feferoni
Stoppa ner allt du hackat i grytan
Häll på vatten
Rör ner tomatpuré ,salt & peppar låt gärna sjuda i minst 1h
Servera med ris, pitabröd,sallad
Rasmus omdöme: gott i sin enkelhet bra maträtt att göra då du inte vill stå i köket någon längre stund sköter sig själv och är både gott och mättande.
Hannas omdöme: en jobbig varje vecka rätt som man fick i skolan har blivit en saknad favorit.
Så gott och efterlängtad. Skolan vet hur man gör måltider som håller! Haha^^
Måtten av allt är lite osäkert men kör på känn! Smaka av å kör på hur hett å spicey du själv vill ha de. Yummy!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar